2011. július 6., szerda

Az a jó hír, amikor nincs hír...

...tartja a mondás.Nálunk is hasonló a helyzet, azért nem jelentkeztem hónapok óta, mert Bencével minden a lehető legnagyobb rendben van. Persze azért a kötelező körök nem maradnak el, kis hurutos megbetegedés, vagy egyéb kellemetlenség mindig van, június elején sikeresen túlesett a bárányhimlőn is.
Pöttyös-morcos Bence:)
Közben azért az élet nem áll meg, május óta Bence bölcsibe jár, heten vannak a csoportban, nagyon kis családias a hangulat, bár májusban nem sokat járt, és ez kicsit megnehezítette mostanában a napjait, összességében nagyon szereti a gondozónéniket és a gyerekeket is, nagyon ügyesen eszik, iszik, beszédben is sokat fejlődött, bár azzal lemaradva soha nem volt.

Mozgásfejlődése is alakul, bár ha gyorsan szeretne valamit, azt mindig négykézláb igyekszik megszerezni, de egyre többször lépeget...nagyon ügyes, és nagyon örül mindig magának...:)
Íme a bizonyíték:




1 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyesen lépeget! Örülök, hogy jól van, és jól érzi magát a bölcsiben. Az a pár betegség nem jó ugyan, de végülis még nem olyan vészes. A lényeg, hogy komolyabb gondok nincsenek- és drukkolok, hogy már ne is legyenek!! :)

    VálaszTörlés